På denna sidan kommer det att dyka upp lite olika information och ibland sådan som tagits bort från en annan sida.

Nya nummer av Exponera och Fotokontakt hittar du under Nyhetsbrev.

Nummer 5 av Exponera finns nu som bilagd PDF-fil

Nummer 2, 2016 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.

Resultatlista från Riksfotoutställningen 2016
Resultatlista Bildspel från Riksfotoutställningen 2016
Påminnelse om Riksfototräffen i Bollnäs 2016 - 6-8 maj.
Ett par erbjudanden
Allmän information från klubbar och distrikt
Uppmaningar om RSF Årsbok

genom Göran Zebühr och Lars Rosell

Hejsan!
Nummer 1, 2016 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.

Statistik och reflektioner från Riksfotoutställningen 2016
Information om Riksfototräffen 2016 - 6-8 maj.
Ett par erbjudanden från våra samarbetspartners.
Inbjudan till en FIAP Biennal

genom Göran Zebühr och Lars Rosell

Hejsan!
Nummer 11, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.

Innehåll i korthet:

Inbjudan till Riksfotoutställningen 2016 (2 pdf-filer bifogas).
PDF 1
PDF 2
 Läs även på vår hemsida under "Riksfotoutställningen - Info".
Erbjudande från Hammar Förlag om fotoböcker till mycket förmånliga priser finns bifogad.

Hej Fotokompis!
Nummer 9, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.  Där kan du läsa om Fotomässan i Älvsjö 6-8 november, vårt samarbete med Kamera & Bild och om den rykande färska RSF Årsbok 2015/2016.  Information om publicerade fotografer finner du också bifogade.

Exponera och Årsbok

Hej Fotokompis!
Nummer 8, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.

Hej Fotokompis!
Nummer 7, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.  Det innehåller i sin helhet information om Fotomässan i Stockholm 6-8 november.  Bl.a. viktig information om hur Fotoklubbarna i RSF kan medverka.

Hej Fotokompis!
Nummer 6, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.  Det innehåller ett stort antal länkar, bl.a. till ett referat från den nyligen avslutade Riksfototräffen i Malmö 16-17 maj samt en inbjudan till fotoklubbar att kunna medverka vid årets Fotomässa i Stockholm 6-8 november.  Dessutom ett par rapporter om vad som händer/hänt runt om i landet/världen.

Hej Fotokompis!
Nummer 5, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns bilagd som pdf-fil.  Det innehåller bl.a. kort påminnelse om årets Riksfototräff i Malmö 16-17 maj,  information om och inbjudan till ett par FIAP Biennaler samt ett par rapporter om vad som händer/hänt runt om i landet.

Hej Fotokompis!
Nummer 4, 2015 av Riksförbundet Svensk Fotografis medlemsblad Exponera! finns nedan som pdf-fil.  Det innehåller som vanligt mycket info.  Nedan finns även resultatlistan från årets Riksfotoutställning. Men lite spänning kvarstår! Listan innehåller samtliga fotografer som fått bilder/kollektioner utvalda av juryn, men exakt vilka som får diplom eller någon av medaljerna Guld/Silver/Brons redovisas först vid Riksfototräffen i Malmö 16-17 maj.  Fotografer och klubbar som är nominerade till utmärkelserna Årets Fotograf, Årets Ungdomsfotograf och Årets Fotoklubb finns med i listan men även här får vi hålla oss till Riksfototräffen.

Resultatlista

Anteckning från månadsdmötet med macrofoto i fokus.