2 kommentarer Lägg till din
  1. Hej
    Fin o informativ hemsida. Bra att det mest aktuelle direkt ses på första sidan.
    Ett par kommentarer:
    Vem skall man kontakta för att få in info på hemsidan Anders T fortfarande?
    Vad är skillnaden på Medlemmar och Medlemsinformation? Vad står Medlemsinformation för?

På sidan om att bli medlem tycker jag man skall ändra ordet i meningen Välkomna att surfa runt OCH bli medl i klubben

Kristina

1. Roligt att du tycker nya hemsidan är fin och informativ!
      Webmaster är idagsläget främst Fredrik Nordlander, men tanken är att alla i styrelsen ska kunna lägga till information på hemsidan på ett enkelt sätt.
      Medlemsinformation och vanligtmedlem är “taggar”. Medlemsinformation “taggen” till ett inlägg gör att inlägget dyker upp under menyn Medlemmar. Där vanligmedlem och styrelsemedlem “taggarna” fungerar som roller som avgör vilka medlemmar som hamnar först i listan.
      Jag justerar texen på Kontakt/Om oss sidan, tack för tipset!