Vill du vara med och tävla i RSFs klubbtävling 2020?

I år tänkte vi vara med och tävla mot de andra svenska fotoklubbarna och vi vill gärna att du deltar! Så här går det till:

Varje klubb får delta med 10 bilder vilket gör att såväl små som stora klubbar har samma chans att nå framgång. Du väljer ut 2 bilder som du vill tävla med och skickar de till info@kungsbackafotoklubb.se senast den 11 oktober. En jury kommer välja ut 10 bilder från 5-10 fotografer som får äran att tävla för klubben. Valfritt motiv, färg eller svartvitt.

Samtliga deltagare i den vinnande klubben tilldelas RSF Diplom och klubben får chans att vinna presentkort. Individuellt delas det också ut medaljer till bilder av hög kvalitet – oberoende av klubbens placering. Dessa individuella medaljer, liksom deltagande i den segrande klubben, kan tillgodoräknas för RSF Utmärkelse.

Låter det intressant? Titta då igenom din bildskatt och välj ut 2 bilder! Och du, skynda dig – vi behöver dina bilder senast den 11 oktober.

Inbjudan och regler finns här.