Inbjudan Riksfotoutställningen

Nu är uppladdningsalbumen till årets Rifo öppen – sista dag för uppladdning är 31 januari.
Inbjudan och regler hittar du här.

Klubben står för halva anmälningsavgiften och du som medlem betalar andra halvan. Observera att alla deltagare laddar upp sina bilder/bildspel direkt via webbadressen https://svenskfotografi.org/laddaupp/. Även fotografer som deltar med påsiktsbilder laddar upp motsvarande bilder digitalt.

Påsiktsbilder skickas i ett gemensamt paket från Kungsbacka fotoklubb och du som deltar i påsiktsklasserna är välkommen att lämna in dina bilder i klubblokalen söndagen den 24 januari mellan klockan 15.00-16.00.

Mer information hittar du här.

Är det något ytterligare du funderar över? Maila ordforande@kungsbackafotoklubb.se så ska jag försöka hjälpa till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *