Inbjudan Riksfotoutställningen

Nu är uppladdningsalbumen till årets Rifo öppen – sista dag för uppladdning är 31 januari.
Inbjudan och regler hittar du här. Du som aldrig tidigare har tävlat i Rifo behöver en kod för att kunna registrera dig. Vill du ha koden – skicka ett mail till ordforande@kungsbackafotoklubb.se.

Klubben står för halva anmälningsavgiften och du som medlem betalar andra halvan. Observera att alla deltagare laddar upp sina bilder/bildspel direkt via webbadressen https://svenskfotografi.org/laddaupp/. Även fotografer som deltar med påsiktsbilder laddar upp motsvarande bilder digitalt.

Påsiktsbilder skickas i ett gemensamt paket från Kungsbacka fotoklubb och du som deltar i påsiktsklasserna är välkommen att lämna in dina bilder i klubblokalen söndagen den 24 januari mellan klockan 15.00-16.00.

Mer information hittar du här.

Är det något ytterligare du funderar över? Maila ordforande@kungsbackafotoklubb.se så ska jag försöka hjälpa till.