Inbjudan att delta i vår medlemsutställning på Kulturtorget i Fyren

Den 7-20 juni kommer vi ha en medlemsutställning på Kulturtorget i Fyren!
Temat för utställningen är Mellan himmel och jord (fri tolkning!). Bilderna som visas skall vara i A3-format – stående eller liggande – monterade i svarta passepartouter. Vi kommer även lägga ut alla verken på vår hemsida, så det blir både en vanlig och en digital utställning!

Denna gång har vi ett urvalsförfarande eftersom det finns begränsat antal platser. Urvalet kommer göras av Kinna fotoklubb. Du som vill vara med skickar in 1-4 bilder i litet format (max 1920 px på längsta sidan). Kinna fotoklubb väljer sedan ut ca 40 bilder som kommer visas på utställningen – och på vår hemsida.

Alla som får bilder uttagna till utställningen kommer sedan få ett mail med utförliga instruktioner kring utskrift och montering. Som en extra service, p g a den pågående pandemin,  åtar sig styrelsen att sköta utskrift och montering till självkostnadspris för de medlemmar som så önskar – samt att hänga utställningen.

Är du intresserad? Svara då JA genom att skicka mejl till
utstallning@kungsbackafotoklubb.se senast den 24/4. Bifoga 1-4 bilder som
du vill delta med (max 1920 px på längsta sidan) så att juryn kan
påbörja sitt arbete.

Hoppas du känner dig peppad att vara med!