Månadsmöte 10/11 – bildvisning med Lars Molander

Lars Molander bor ett par mil utanför Uddevalla, vid fjorden Gullmarn. Han har alltid haft ett stort naturintresse på temat fågel, fisk och mittemellan som yttrat sig på olika sätt. 

”Mitt favoritmotiv är fåglar. Mycket av utmaningen och tjusningen med att fotografera tycker jag är att man kan fånga och bevara speciella ögonblick. Det är helt enkelt ett spännande sätt att uppleva naturen.” 

Bildvisningen visar några av de fina ögonblick jag har fått uppleva i naturen. Det blir bilder från Norge, Island, Finland och framförallt från Sverige. Det bjuds också på lite tankar kring natur och foto och det finns förstås också tid att ställa frågor och diskutera.

Mer bilder finns på:

www.larsmolanderfoto.se

https://www.instagram.com/larsmolanderfoto.se/