Månadens bild april tema RELATIONER

Vi vill gärna se många bidrag 🙂

Information till medlemmarna Kungsbacka Fotoklubb

För att skicka in ditt bidrag till Månadensbild tävling mailar du manadensbild@kungsbackafotoklubb.se

Din bild kommer att publiceras på denna hemsida efter deadline. Röstning sker på kommande månadsmöte.

Obs: Deadline är söndagen den 10 april för temat RELATIONER. Därefter kommer bidragen upp först anonymt på hemsidan, efter tävlingen läggs de vinnande bidragen upp på hemsidan.

Om din bild inte är med på hemsidan veckan innan månadsmötet, maila igen så löser vi det.

Rekommenderad bildstorlek: 1920px eftersom projektorn där bilderna visas inte har högre upplösning. Det går bra med lägre eller högre dock (men helst inte jättestora bildfiler pga mail inbox).

När det gäller månadens bild skulle det underlätta om ni döper bilden till FÖR och EFTERNAMN, inget annat. I mailet kan ni skriva tema eller vad som passar er.

Har ni funderingar så gå in under TÄVLINGAR så finns tema och datum för månadens bild.