Nu startar vi upp hösten!

Med bildvisning DEN MAGISKA ANALOGA FOTOGRAFIN. Ulf Arensberg berättar och visar bilder, se mer info under Evenemang för månadsmötet 7 september.

Hoppas fotosommaren har varit bra. Bitvis har vi haft ett fantastiskt väder och många tillfällen att fotografera i vår vackra svenska natur.

Det kommande året kommer innehålla flera nya utmaningar då Kungsbacka Fotoklubb skall stå som arrangör för det fysiska arrangemanget av Västra Sveriges Fotoklubbar (VSF) Fotoexpodag 18 mars 2023. VSF styrelse ordnar under hösten en informationsträff för representanter från VSF klubbarna och vi står för arrangemanget på plats, sedan skall vi ta emot tävlingsbilder från alla klubbarna, överlämna dem till jurymedlemmarna och i samband med Fotoexpodagen skall påsiktsbilder hängas och ställas ut. Det blir en stor utställning i ABFs lokaler. Vi informerar mera om tävlingen som alla kan delta i under kommande månadsmöte och här på hemsidan.

Kanske kommer vi behöva hjälp med aktiviteterna. Tycker du det skulle vara roligt att vara med i något sammanhang så kontakta oss gärna på mailadress sekreterare@kungsbackafotoklubb.se eller slå någon av oss i styrelsen en signal om det passar bättre.

Evenemangskalendern har uppdaterats med ett antal aktiviteter och vi kommer fylla på efterhand som mer information och fler aktiviteter är tillgängliga.