Notice: Undefined property: stdClass::$content in /customers/5/5/6/kungsbackafotoklubb.se/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/third_party_compat/module.third_party_compat.php on line 490 Notice: Undefined property: stdClass::$content in /customers/5/5/6/kungsbackafotoklubb.se/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/third_party_compat/module.third_party_compat.php on line 490

• Detta evenemang har redan ägt rum.

Utflykt till Bexells talande stenar

24 oktober, 2018 @ 08:30 - 14:00

Utflykt för daglediga till Bexells talande stenar onsdag 24 oktober fm.
På onsdag ser det ut att bli fint väder. Hoppas jag får sällskap till Bexells talande stenar som jag inte besökt på många år. Det är en del av Åkulla bokskogar och man har funnit 160 talespråk mm inhuggna i sten. Bexell var en storbonde för långt över hundra år sen och engagerade stenhuggare till detta minnesmärke.

Jag vet att det är bokskog (även om det tyvärr blåst ner en massa löv nu), och minns att det var lättgånget men ta vattentåliga skor och mycket fika med.
Det tar drygt en timme från Kungsbacka. Vägbeskrivning o övrig info finns på nätet.

Föreslår att vi ses på samlingsplatsen Ejdern kl 8.30 på morgonen och samåker.
Du som vill med svarar i Kungsbacka Fotoklubb Facebook grupp som kommentar till Utflyktsbeskrivningen eller tar kontakt med Kristina Eriksson och tala också om om du kan ta med någon i bilen.
En bil som tar 3 personer finns.

Vägberskrivning:
E20 förbi Varberg. Avfart 54 mot Värnamo Ullared Väg 153.
Efter ca 1 mil vid Rolfstorp Höger in på Stationsvägen. Kör 2 km. Sväng höger mot Tvååkersvägen. 1,2 km. Sväng vänster. 900m. Forts in på Grimeton Orstorpsg. 1,3 km. Fortsätt rakt fram 1,7 km. Håll till höger. 600 m. Framme

Datum:
24 oktober, 2018