Göteborgs fotodag lördag 22 oktober 9-17

Date(s) - 2022-10-22

Externt arrangemang

Kategorier

Cyperphoto, Zoom fotoresor och Kamera och bild arrangerar Sveriges fotodagar (Göteborg, Umeå, Stockholm och Malmö).  Göteborgs fotodag hålls på Chalmers Tekniska högskola, Chalmers Konferans Chalmersplatsen1, lördagen den 22 oktobermellan 9-17. Leverantörerna ställer ut fotoanknyten utrustning och föredrag pågår under hela dagen. Vill man höra föredragen löser man biljett på nätet.

RSF samarbetar med Sveriges Fotodagar – en unik mötesplats för alla som älskar bild
Som medlem i någon av våra fotoklubbar eller direktmedlem får du köpa biljett till inspirerande föreläsningar för endast 145 kronor. Ordinarie pris är 395 kronor.

Under Fotodagarna – som anordnas av Kamera&Bild, Zoom fotoresor och CyberPhoto – pågår samtidigt mässa med många närvarande leverantörer i branschen. Här möter du några av de mest välkända fotograferna, får se den senaste fototekniken och ta del av mässerbjudanden. Mässan har fri entré.

Representanter från RSF och lokala fotoklubbar kommer finnas på plats i en egen monter på fotodagen.

För att få rabatten, använd koden FOTO250 när du bokar via länken nedan.

Se mer och boka din biljett på Sveriges Fotodagars hemsida.