VSF klubbledarträff 8 okt (INFO)

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 2022-10-08
Hela dagen

ABF

Kategorier

Inför ”Västsvenskan” nästa år ordnas en informationsträff för representanter från de olika klubbarna i Västra Sveriges fotoklubbar (VSF). Denna träff är för de inbjudna och anmälda representanterna  och arrangeras av VSF styrelse. Kungsbacka Fotoklubb står för för lokaler, en fotoaktivitet och övriga praktiska arrangemang under denna dag.

Västra Sveriges fotoklubbar ordnar varje år en FotoExpo för sina medlemsklubbar. Det är en tävling där bilder skickas in i olika klasser under hösten. Alla medlemmar i alla anslutna klubbar är välkomna att deltaga. Information om tävlingen kommer att presenteras separat. Varje klass har en jury utsedd som bedömmer bilderna. Juryn består av  personer som inte har nära anknytning till klubbar inom regionen. Någon av medlemsklubbarna i regionen står för det fysiska arrangemanget. Kungsbacka Fotoklubb arrangör 2023. Påsiktsbilder ställs ut och vinnande bilder kommer presenteras av respektive jury. Västsvenska Fotoexpon är planerad till 18 mars 2023. Mer information kommer att presenteras närmare arrangemanget.