Utställningar på ABF under 2021-2022

I ABF-huset på Verkstadsgatan 14 i Kungsbacka har vi löpande en fotoutställning. Du har som är medlem har möjlighet att visa dina bilder för besökare i ABF huset. Fotoklubben disponerar två skärmar. Plats finns för ca 6 st A3 eller 12 st A4 med passpartout på varje skärm. Naturligtvis kan du disponera ytan med annan kombination precis som du önskar och väljer själv. Sätt också gärna upp en presentation av dig som fotograf.

Vill du teckna dig för en period kontakta Matti Larborn på adress utstallning@kungsbackafotoklubb.se

Du hittar utställningen snett fram till vänster när du kommer in i entrén på ABF.

DatumTemaUtställlare (vänster skärm)TemaUtställare
(höger skärm)
OktoberSländorChrister ErikssonHöstfärgerBirgitta Bartholdson Carlsson
NovemberHöstenNils-Åke EngströmHöstfärgerBirgitta Bartholdson Carlsson